KicksFit-locatie

Amsterdam-West

Wil je voetballen in Amsterdam-West? Wat dacht je van voetballen én fitnessen in één? Dat kan met Kicksfit! KicksFit is een nieuw en uniek concept van de KNVB, dat fitness- en voetbaltraining samenvoegt in workouts van minimaal 1 uur. Zo kan jij gewoon lekker voetballen én sterker worden, zonder dat je daarvoor naar de sportschool moet. Door de fitnesselementen vanuit functional training, train je met KicksFit je gehele lichaam waardoor je in balans blijft en je zowel je conditie, je spierkracht én je voetbaltechniek in 1x traint. Multi-efficiënt dus!

Je gaat waar en wanneer je wil: er is geen opkomstverplichting en je abonnement is geldig op alle KicksFit-locaties in Nederland.

Voetbalclub VVA/Spartaan is een van onze KicksFit locaties en biedt een fantastische plek voor jouw voetbal-workout in Amsterdam-West. Met een volledig afgesloten 30 x 30m voetbalveld en een makkelijk te bereiken locatie, voorziet het in alles wat we nodig hebben. Boek hier je training in en tot snel op het veld!

Voetballen in Amsterdam-West doe je bij KicksFit!

Sportpark Laan van Spartaan

Laan van Spartaan 1
1016 MA Amsterdam-West

Trainingstijden KicksFit Amsterdam-West

Bekijk hier het KicksFit aanbod per week op deze locatie.

 

Trainers

Dit is het ijzersterke team van KicksFit-locatie Amsterdam-West:

voetbal

Alessio Achternaam

KicksFit Trainer

Spaans, Engels, Nederlands

voetbal

Alessio Achternaam

KicksFit Trainer

Spaans, Engels, Nederlands

voetbal

Alessio Achternaam

KicksFit Trainer

Spaans, Engels, Nederlands

Ideale ligging in Amsterdam-West

VVA/Spartaan op het Sportpark Jan van Galen is zeer goed bereikbaar met zowel de auto als het OV en de fiets.

Met de Auto

Vanaf de A10 rijd je gemakkelijk naar de voetbalclub, zonder de verkeersdrukte van de stad. Er zijn volop parkeerplaatsen. Let op: hier geldt van ma-za 09.00 – 00.00 betaald parkeren.

Met het OV

Met het OV is de club ook gemakkelijk te bereiken. Zo ligt het metrostation “Jan van Galenstraat” op circa 150 meter van het sportcomplex. Tramlijn 13 en Buslijn 64 stoppen op circa 50 meter afstand, halte “OLVG West”. Tramlijn 7 en buslijnen 18, 21, 247 en 352 stoppen op circa 500 meter, halte “Bos en Lommerplein”.

Op de fiets

Sportief én beter voor het milieu. Doe je warming-up op de fiets en zet je fiets op het sportcomplex op slot. 

De faciliteiten van KicksFit Amsterdam-West

De KicksFit locatie in Amsterdam-West bevat alle faciliteiten die we nodig hebben voor het uitvoeren van de voetbal-workouts. Zo bevat het:

Meer informatie over deze locatie

Heb je vragen en/of opmerkingen over deze KicksFit Amsterdam-West locatie? Neem dan contact met ons op. Bekijk hier onze andere KicksFit locaties.