KicksFit-locatie

SV HTC

Je favoriete voetbal-workout in Zwolle doe je vanaf nu bij voetbalclub SV HTC! Met een ideale ligging biedt het sportpark alle faciliteiten voor jou en je vrienden om lekker te komen trainen. Het is een makkelijk te bereiken locatie, we trainen op ½ natuurgras voetbalveld en de club voorziet in alles wat je nodig hebt. Boek nu hier direct je KicksFit workout in en kom trainen!

KicksFit is een nieuw en uniek concept van de KNVB, dat fitness- en voetbaltraining samenvoegt in workouts van minimaal 1 uur. Zo kan jij gewoon lekker voetballen én sterker worden, zonder dat je daarvoor naar de sportschool moet. Door de fitnesselementen vanuit functional training, train je met KicksFit je gehele lichaam waardoor je in balans blijft en je zowel je conditie, je spierkracht én je voetbaltechniek in 1x traint. Multi-efficiënt dus!

Je gaat waar en wanneer je wil: er is geen opkomstverplichting en je abonnement is geldig op alle KicksFit-locaties in Nederland.

Je voetbal-workout in Zwolle, doe je bij KicksFit!

SV HTC

Trainingstijden KicksFit SV HTC

Bekijk hier het KicksFit aanbod per week op deze locatie.

 

KicksFit Locatie

Zwolle -

SV HTC

Lees hier meer over de bereikbaarheid en parkeermogelijkheden >>

Nog geen lid?

Ideale ligging in Zwolle

Voetbalclub SV HTC Zwolle ligt op sportpark De Pelikaan aan de Brinkhoekweg, en is zeer goed bereikbaar met zowel de auto als het OV en de fiets!

Met de Auto

Vanaf de A28 rijd je gemakkelijk naar de voetbalclub, zonder de verkeersdrukte van de stad. Er zijn volop gratis parkeerplaatsen.

Met het OV

Met het OV is de club ook gemakkelijk te bereiken. Zo kan vanuit het centrum van Zwolle bus lijn 3 genomen worden naar halte ‘Caspar Fagelstraat’.

Op de fiets

Sportief én beter voor het milieu. Doe je warming-up op de fiets en zet je fiets op het sportcomplex op slot.

De faciliteiten van KicksFit SV HTC

De KicksFit locatie in Zwolle bevat alle faciliteiten die we nodig hebben voor het uitvoeren van de voetbal-workouts. Zo bevat het:

  Een natuurgras voetbalveld ½ of ¼
  Alle benodigde materialen
  Nieuwste innovatieve voetbal en fitness producten
  Toiletten
  Omkleedmogelijkheden
  Watertappunten
  Veel parkeermogelijkheden voor fiets, auto, scooter en step
  Veel workouts (per week)

Meer informatie over deze locatie

Heb je vragen en/of opmerkingen over deze KicksFit locatie?
Neem dan contact met ons op. Bekijk hier onze andere KicksFit locaties.