KicksFit-locatie

ASV de Dijk

Wil je voetballen in Amsterdam-Noord? Wat dacht je van voetballen én fitnessen in één? Dat kan met Kicksfit! KicksFit is een nieuw en uniek concept van de KNVB, dat fitness- en voetbaltraining samenvoegt in workouts van minimaal 1 uur. Zo kan jij gewoon lekker voetballen én sterker worden, zonder dat je daarvoor naar de sportschool moet. Door de fitnesselementen vanuit functional training, train je met KicksFit je gehele lichaam waardoor je in balans blijft en je zowel je conditie, je spierkracht én je voetbaltechniek in 1x traint. Multi-efficiënt dus!

Je gaat waar en wanneer je wil: er is geen opkomstverplichting en je abonnement is geldig op alle KicksFit-locaties in Nederland.

ASV de Dijk is een van onze KicksFit locaties en heeft alles in huis voor jouw perfecte voetbal-workout in Amsterdam-Noord. De club is mooi gelegen in een rustig gebied van Amsterdam, je kunt er gratis parkeren en er zijn meerdere, goed onderhouden voetbalvelden. Boek hier je training in en tot snel op het veld!

Voetballen in Amsterdam-Noord doe je bij KicksFit!

ASV de Dijk

Trainingstijden KicksFit ASV de Dijk

Bekijk hier het KicksFit aanbod per week op deze locatie.

 

KicksFit Locatie

Amsterdam-Noord -

ASV de Dijk

Lees hier meer over de bereikbaarheid en parkeermogelijkheden >>

Nog geen lid?

Ideale ligging in Amsterdam-Noord

ASV de Dijk is goed bereikbaar met zowel de auto als het OV en de fiets.

Met de Auto

Vanaf de A10 rijd je gemakkelijk naar de voetbalclub, zonder de verkeersdrukte van de stad. Direct aan de voetbalclub zijn volop gratis parkeerplaatsen.

Met het OV

Met het OV is de club ook gemakkelijk te bereiken. Vanaf het metrostation Noord stopt lijn 37 bij halte Liergouw of Volkstuin. Deze haltes liggen circa 850m van de voetbalclub af.

Op de fiets

Sportief én beter voor het milieu. Doe je warming-up op de fiets en zet je fiets op het sportcomplex op slot. Ook voor elektrische fietsen zijn er voldoende, veilige fietsenstallingen.

De faciliteiten van KicksFit ASV de Dijk

De KicksFit locatie in Amsterdam-Noord bevat alle faciliteiten die we nodig hebben voor het uitvoeren van de voetbal-workouts. Zo bevat het:

  Meerdere, goed onderhouden voetbalvelden
  ½ voetbalveld
  Alle benodigde materialen
  Nieuwste innovatieve voetbal en fitness producten
  Toiletten
  Omkleedmogelijkheden
  Watertappunten
  Veel parkeermogelijkheden voor fiets, auto, scooter en step
  Veel workouts (per week)

Meer informatie over deze locatie

Heb je vragen en/of opmerkingen over deze KicksFit locatie?
Neem dan contact met ons op. Bekijk hier onze andere KicksFit locaties.