Over KicksFit

KicksFit-locatie worden

Verrijk jouw sport- of voetbalclub met het aanbieden van KicksFit-workouts en werk mee aan het innovatieve voetbalconcept ontwikkeld door de KNVB! Trek nieuwe leden aan en verlaag de uitstroom: we delen het succes van het leukste sportconcept van Nederland graag met je. Zijn jullie een club die graag vooruitkijkt? Neem dan contact met ons op!

Werf nieuwe leden en verlaag de uitstroom van leden

Veel voetbalclubs kampen ermee: de uitstroom van leden doordat ze bijvoorbeeld vanwege hun baan, thuissituatie of een blessure niet meer kunnen voldoen aan de training- en wedstrijdverplichtingen. Maar fit blijven, dat wil iedereen wél. Uit een onderzoek van de KNVB onder ruim 2.500 oud-voetballers blijkt dat de meesten nog steeds sporten om fit te blijven: om spiermassa op te bouwen en de conditie op peil te houden. Vaak gebeurt dit in de sportschool, omdat dit vrijheid en flexibele tijden biedt. De fysieke voordelen zijn er, maar het voetballen, de clubgezelligheid en het sportplezier worden allemaal gemist.

Daarom is er een nieuwe sport ontwikkeld die het plezier van voetbal combineert met het resultaat van fitness: KicksFit. De 60 tot 90 minuten durende voetbal- en fitnesstrainingen worden op het voetbalveld gegeven op verschillende tijdstippen in de week: de ideale oplossing!

Hiermee bied je jouw leden de mogelijkheid om flexibel te komen trainen waarbij het resultaat van fitness gecombineerd wordt met het plezier van voetbal. Zo hoeven zij hun club niet te missen en heeft de voetbalclub een innovatief concept om nieuwe leden aan te trekken en de drop-out te verlagen. Klik hier om je aan te melden. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

voetbal

De voordelen op een rijtje

Vereisten

Voor het kunnen geven van KicksFit-workouts moet de club het volgende kunnen bieden:

Wat is KicksFit?

KicksFit is een nieuw en uniek concept ontwikkeld door de KNVB, dat fitness en voetbaltraining samenvoegt in workouts van minimaal 1 uur. Zo kan jij gewoon lekker voetballen én sterker worden, zonder dat je daarvoor naar de sportschool moet. Je gaat waar en wanneer je wil: er is geen opkomstverplichting en je abonnement is geldig op alle KicksFit-locaties in Nederland.

Dus in 60 minuten gewoon lekker voetballen én even de tanden op elkaar met een full body fitness workout. Dat is KicksFit.

Kortom: veelzijdige workouts, ontwikkeld door professionals en gericht op effectief trainen mét sportplezier. Een verrijking voor iedere voetbalclub!

voetbal

Word een KicksFit-locatie

KicksFit is zich in razend tempo aan het uitrollen op verschillende locaties in Nederland. Kom eens langs bij een training op één van onze locaties of boek hier een gratis proefles in om kennis te maken met het concept.

Wil je de mogelijkheden bespreken om een KicksFit-locatie te worden? Laat je gegevens hier achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

KicksFit-locatie worden