Over KicksFit

Werken bij KicksFit

Wil jij werken bij KicksFit? Woon je in de buurt van: Amsterdam of Haarlem? Wil jij helpen het nieuwste, innovatieve concept ontwikkeld door de KNVB groter te maken? Hou je van voetbal en fitness en ben je op zoek naar een functie als parttime trainer? Gefeliciteerd: je hebt officieel het leukste sportconcept van Nederland gevonden. Wacht niet langer en meld je hier aan!

Functie: parttime trainer

Het KicksFit-concept wordt in een razend tempo uitgerold in heel Nederland. Door het grote succes en de vele nieuwe locaties, zijn wij per direct op zoek naar parttime trainers voor de locaties: Amsterdam en Haarlem. We zoeken enthousiaste trainers met passie voor voetbal, ervaring als personal- en/of groepsfitness-instructeur, en minimaal één afgeronde fitnessopleiding. Sociale, energieke trainers die gevoel hebben voor het creëren van de ultieme groepsdynamiek, waardoor iedereen, iedere training weer, het beste uit zichzelf haalt.

Herken jij jezelf hierin? Bekijk hier waar we tot nu toe gevestigd zijn voor een club bij jou in de buurt en meld je hier aan voor deze top baan.

voetbal

Meedoen is meemaken: start met een gratis proefles

Omdat KicksFit een geheel nieuw en innovatief concept is, nodigen we je graag uit om een KicksFit-workout mee te doen. Meld je hier aan, boek een gratis proefles en laat ons in een persoonlijk gesprek weten of je bij ons team wil komen.

Korte opleiding tot KicksFit-trainer

Wanneer je ons team van trainers komt versterken, start je met een kort opleidingstraject. Dit houdt in dat je eerst een workout als deelnemer moet meedoen. Gebaseerd op je achtergrond wordt er een persoonlijk opleidingstraject voor je ingericht.

Wat verwachten we van je?

Na het opleidingstraject verwachten we dat je:

Vereisten

Voor de functie tot parttime trainer zijn er wel een paar vereisten:

Wat krijg je van ons?

Om als trainer bij KicksFit te werken bieden we je vanuit KicksFit en/of de voetbalvereniging een parttime contract. Deze leukste baan als trainer houdt het volgende in:  

Aanmelden

Enthousiast? Top! Laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Plan ook alvast een proefles in, dan kunnen we nóg eerder van start!

 

Werken bij KicksFit