Over KicksFit

Wat is KicksFit?

Een unieke voetbal-workout: voetbal & fitness in 1!

KicksFit is een zelfstandige onderneming in het aanbieden van fitness- en voetbaltraining, samenvoegt in workouts van minimaal 1 uur. Zo kan jij gewoon lekker voetballen én sterker worden, zonder dat je daarvoor naar de sportschool moet. Je gaat waar en wanneer je wil: er is geen opkomstverplichting en je abonnement is geldig op alle KicksFit-locaties in Nederland. P.s. wist je dat het concept Kicksfit is ontwikkeld door de creatieve hub van de KNVB? 

60 minuten lekker voetballen én even de tanden op elkaar met een full body fitness workout: dat is KicksFit.
voetbal

Wat doe je tijdens een Kicksfit workout?

Conditie, kracht en je voetbalskills… dat is waar je aan werkt in het uurtje KicksFit. Simpel uitgelegd ziet een gemiddelde KicksFit-workout er zo uit:

De volgorde verschilt per keer, al zijn we nog nooit begonnen met de cooling-down…

voetbal

Drie soorten workouts

We hebben drie soorten KicksFit-workouts ontwikkeld, die verschillen in focus op voetballen- en fitnesstraining.

KicksFit Voetbal Workout

50% kracht / 50% voetbal

In deze workout ben je én flink met je kracht bezig, én gewoon lekker aan het voetballen. Tijdens het krachtgedeelte ligt de focus op spieropbouw en sterker worden. Het voetbalgedeelte draait om het verbeteren van je cardiovasculaire systeem en voetbalvaardigheden. Elke training wordt afgesloten met een spel óf gewoon een mooi partijtje.

KicksFit Cardio Voetbal

80% voetbal / 20% kracht

Een pittige voetbaltraining waarbij je ook je uithoudingsvermogen en snelheid traint. In deze trainingssessie ligt de focus op het verbeteren van je voetbalvaardigheden en je cardiovasculaire systeem. Dus: passen, dribbelen en schieten (…en hopelijk scoren). Tijdens deze workout nemen we ook lichaamsgewichtbewegingen op om je kracht te verbeteren.

KicksFit Power

80% kracht / 20% voetbal

Poweeeeer! Als je sterker wil worden in duels, is deze workout perfect. De focus ligt op kracht. We combineren functionele krachtoefeningen met voetbal, om spieren op te bouwen en sterker te worden. Hierbij letten we op het verbeteren van de techniek en het uitvoeren van de oefening. KicksFit Power is perfect als low-impact workout voor leden die net weer gaan trainen of sporters die terugkomen van een blessure.

Voetbal-workouts voor iedereen: van topsporter tot beginneling

We bereiden alle workouts met zorg voor, waardoor niet één training hetzelfde is. Hierdoor houden we onszelf scherp en kunnen we jou iedere keer weer een leuke en originele workout aanbieden, op je eigen niveau. Ben je een net-niet-prof? De captain van de Kelderklasse? Of heb je gewoon zin om een mooi potje te voetballen? Onze workouts zijn er voor iedereen. 

Kom nu gratis proeftrainen!

Meedoen is meemaken. Kom langs en doe helemaal vrijblijvend mee met een KicksFit-workout!. 

Meld je hier aan. Tot op het veld!

KicksFit-locatie worden?

Zie jij de toekomst van jouw sport- of voetbalclub ook al groeien door dit innovatieve concept? Trek nieuwe leden aan en behoud je huidige leden door het aanbieden van voetbal-workouts op flexibele tijdstippen. Meld jouw voetbalclub hier aan.